5 Ekim 2012 Cuma

Esas Oğlan: John Krasinski

Sevmemek mümkün değil

Fakir Ama Gururlu: "Ailenizle tanıştırmaktan çekinmeyeceğiniz çocuk" imajıyla dikkat çeken John Krasinski, üniversite yıllarını tiyatro, edebiyat ve spor üçgeninde geçirmiş. Akademisyen olma yolunda ilerlerken fikir değiştiriyor ve 2000 yılında Late Night with Conan O'Brien'ın senaryo ekibine katılıyor.

Biz Sevişiyoruz: Birçok dizide konuk oyuncu olarak rol alsa da keşfedilmesini sağlayan proje tabii ki The Office. Jim Halpert, dahice denilebilecek eşek şakaları ve görmezden gelinemeyecek sevimliliği ile daha dizinin başında, favori şapşallar listesine kendisine yer ediniyor. Gül cemalini başka nerelerde göreceğimizi merak ediyorduk ki arayı çok açmadan Jarhead, Away We Go ve It's Complicated'da rol alıyor.


Bitmesin Bu Rüya: Çok değil, birkaç hafta sonra vizyona girecek olan Nobody Walks ile kendisini alışkın olduğumuzdan daha farklı bir rolde izleyeceğiz gibi görünüyor. 2013'ün ilk aylarında vizyona girecek olan Gus Van Sant imzalı Promised Land'de ise senaryosunu birlikte yazdığı Matt Damon ile arz-ı endam eyleyecek.

Share This
Subscribe Here

1 yorum:

Büşra Mutlu on 5/10/12 5:55 ÖS dedi ki...

"Sakallı Krasinski" gerçeği bi yana, Nobody Walks pek güzel görünüyor.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa