6 Ekim 2012 Cumartesi

Yemek Kitabı: Grizzly Bear ve Çok Yönlülük


 Mutfakta rockstarın işi ne? 


Chris TaylorGrizzly Bear'in bassçısı olarak biliyorduk. Sonra onun birden fazla enstrüman çaldığını gördük konserlerinde. Aynı zamanda grubun prodüktörü de olan Taylor çok yönlülüğünü halihazırda kanıtlamışken şimdi karşımıza bir diğer yönüyle geliyor. Bu seferki çok şaşırtıcı: Chris Taylor yemek kitabı yazıyor. 

Sex, Drugs & Rock n Roll felsefesi ile yetişmiş rockstar imajına hepimiz aşinayız. Ama evinde arkadaşlarına yemek partileri vermekten çok hoşlanan genç müzisyen olgusu bizim için çok yeni. Üstelik Chris Taylor'ın kitabına odaklanmak için saklandığı mekan da oldukça romantik. New York'ta, ormanlık arazide ev kiralayıp inzivaya çekilmiş. 

Kitabının 'nasıl başlayacağını tam olarak kestiremeyen' insanlara yol gösterici olacağını belirten Taylor adeta bir Emine Beder, bir Sahrap Soysal pratikliğinde 20 adet akşam yemeği tarifi hazırlamış. Çorbası tatlısı ara sıcağı ile her ayrıntısıyla düşünülmüş mönüler hazırlayan Taylor'ın kitabını hayranlarının kapış kapış alacağını söylersek, ilginç bir şey söylemiş olmayız sanırım.  

Grizzly Bear, yaklaşık bir ay sonra son albümleri Shields'ın tanıtımı için İngiltere turnesinde olacak. Dileriz Chris Taylor o vakte kadar kitabını yetiştirir. Shields'dan Yet Again burada, afiyet olsun. 


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa