5 Ekim 2012 Cuma

Yeni Video: James Franco & Tim O'Kefee - Love in the Old Days


 Nerde o eski aşklar?  

Oskar adayı aktörümüz, esas oğlanımız James Franco, kendi elleri ile çektiği müzik videosu ile karşımızda.

Rhoe Island School of Design'dan sınıf arkadaşı Tim O'Keefe ile Daddy isimli gurubu kuran Franco, 25 Eylül'de çıkan ilk EPleri 'MotorCity'nin ilk klibini yayınladı. 'Love In The Old Days', Motown esintili gurubun pek yeni videsou.

Bu EP'de Smokey Robinson'la çalışma kararından çok, Franco'nun eski bir Motown hayranı olması guruba Motown tadının bulaşmasının asıl sebebi. James Franco ile Robinson'ın EP'den kısa bir süre önce tanışarak bir proje yaratmaları ise, Franco'nun Robinson'a attığı bir e-maile ve kısa bir telefon görüşmesine dayanıyor. Smokey Robinson'ın teklifini anında kabul etmesi üzerine Franco oldukça şaşırıyor. Aktörün sadece bir telefonu ile projeye yeşil ışık yakan Robinson ise ortaya koydukları işten memnun olduğunu sık sık tekrarlıyor.



Bu adam neden bir anda müzik gurubu yaratıp, video yönetme hevesine girdi dersek, yanıt Franco'dan geliyor. Her yeni gün, yepyeni insanların bu işe bulaştıklarını gören Franco, sınıf arkadaşını da alıyor ve uzun yıllardan beri hayranı oluğu Motown esintisini ardına alıp ben de varım diyor.

MotorCity'nin dışında bir başka proje ile uğraştıklarını da açıklayan Franco bu sefer karşımıza 10-12 şarkılık bir albümle geleceğini söylüyor. Şimdilik MotorCity ile yetinip, Franco'nun müzisyen yanına alışmaya çalışacağız.
İşte bizzat yönettiği Love In The Old Days aşağıda, bu 'kafası karışık' videoyu buyurun siz de izleyin.

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa