17 Ekim 2012 Çarşamba

O Sırada: Trent Reznor



Her şey başlamadan

Yeni projeler, anlaşmalar, yayınlanan şarkılar derken Trent Reznor sayesinde neredeyse son iki aydır gözümüze uyku girmiyor. Hazır beklentiler yüksek, söz verilen tarihler yakın ve yeni albüm/proje/anlaşma haberlerinin karmaşası başlamamışken mevzuya uzaktan bir bakmak belki de en güzeli.

1. How To Destroy Angels 2. EP'leri An Omen13 Kasım'da yayınlayacağını açıkladı, albümün (vinyl) kapağını da eksik etmedi. EP'de 6 parça olacak ve bir kısmını 2013'te yayınlanacak albümde de göreceğiz.


2. Çok geçmeden ilk single Keep It Together ile tanıştık:



3. Trent Reznor'ın stüdyosundan haber almak sıkıntı değil, yeter ki haberin ne olduğunu çözebilin... Reznor önce "kahramanıyla" stüdyoda deneysel takıldıklarından bahsetti, ardından kahramanının David Byrne olduğunu açıkladı ama görünen o ki yanındaki o değil. Mevzunun bir işbirliği olduğu aşikar ama kim olduğunu henüz çözebilen yok. Tahminleri alalım?

4. Bütün bunlar olurken bir yandan da Trent Reznor'ın neden tekrar yapımcı bir şirketle (Columbia) çalışma kararı aldığı sorusu vardı ki dün itibariyle hiç de şaşırtıcı olmayan bir cevap buldu: Trent Reznor her şeyi kendisi yapmaktan sıkılmış, gerçek bir ekiple çalışmak istiyor.




5. Kendisi hakkındaki en son güncelleme Beats By Dre ile ortak bir projede bulunduğuya ilgili. Her fırsatta yeni şeyler denemekten, yeni şeylere odaklanmak istediğinden bahseden Trent Reznor bu yeni projenin açıklamasında da söz konusu noktalara değinmeden geçmiyor. Şimdilik projeye dair, önümüzdeki sene gerçekleştirileceği/sunulacağı dışında hiç bir şey bilmiyoruz. Reznor'a göre tahmin etmemiz de pek mümkün değil.



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa