21 Ekim 2012 Pazar

Yeni Albüm: Deftones - Koi No Yokan

Seni Kesinlikle Seveceğim




Deftones'un yeni ve yedinci stüdyo albümü Koi No Yokan, Kasım'da günyüzüne çıkıyor. Albüm görseli, karanlık bir odadaki ayna yansımalarından oluşuyor; en objektif yaklaşımımla hipnotize edici.

Albüm hakkında bilgilendirmemizi hızlıca halledelim. Mevzu bol katmanlı, derhal detaya inerek okuduğunuz post'u sıradanlıktan sıyırmak gerekiyor. (Sahi, Koi No Yokan ne demek mesela?)

- Koi No Yokan 12 Kasım'da Amerika'da, 13 Kasım'da İngiltere'de piyasada olacak.

- Koi No Yokan, Chino Moreno'nun sözcükleriyle fena halde dinamik: Derdiniz çiğ agresyonsa, tabii; derdiniz dokunaklı, kırılgan, sallantılı düşük tempoysa, tabii. Derdiniz ikisinin dinamik bir harmanıysa, doğru kayıt.

- Koi No Yokan'dan Leathers, Tempest ve Rosemary isimli parçalar an itibariyle erişilebilir. Hemen aşağıda Leathers ve Tempest, Rosemary için buradan:





Koi No Yokan, Japon kültüründe ''İlk Görüşte Aşk''a çok benzeyen ama aynı anlama gelmeyen bir tabir.

Koi No Yokan, yeni biriyle karşılaştığınızda gelecekte kesinlikle kendisini seveceğiniz hissi. Yeni tanıştığınız kişi özelinde, gelecek zamanlı sevgi kesin; başka deyişle. Tabiri öğrendikten sonra, takriben şu anda yaşadığınız duraksamaysa katıksız ilham.

Hayatınıza eşlik eden gruplarınız yok mu? Eminim vardır.

Deftones'la yolculuğum katıksız gençlik agresyonundan, orta gençliğin kendine has kısmi olgunlukla destekli sofistikeliğine, tartışmasız fuck-up'lara, geri dönüşlere ve ümidim / tahminimce Koi No Yokan'la güven, enerji ve tecrübenin katletmeye namzet dinamik bir karışımına denk geliyor.

İtirazınız yoksa, bu gece ''Koi No Yokan'' tabirini mırıldanarak sona erecek.

Koi No Yokan, baby.






Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa