4 Ekim 2012 Perşembe

Kaçırmayın: Adidas "All Originals Party"

6 Ekim Cumartesi adidas Originals günü olacak...

Sanat, moda, tasarım ve müziğin en orijinal örneklerini bir araya toplama vizyonuyla hareket eden adidas Originals üçüncü yılında parti konseptini daha da genişletiyor. Zira 6 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek etkinliğin müzik ayağında Amy Winehouse ve Lily Allen gibi isimlerin yapımcılığını üstlenen Mark Ronson'dan tutun da elektro-pop müziğin son dönem temsilcilerinden Sam Sparro, yerli sahneden ise Multitap, Solardip, Sapan, The Ringo Jets ve The Away Days gibi isimler performanslarıyla dinleyicileri coşturacak. Bu isimlere ilaveten Radyo Eksen ve Radio adidas Originals DJ'leri de sahne alacak.

Belirttiğimiz gibi elbette mevzu yalnızca müzikten ibaret değil; moda, tasarım ve sokak sanatı da ilginizi cezbedecekler dahilinde. Dükkan Creative, i-am İstanbul, Kontra, Escape from Sofa tasarımcıları, Pınar&Viola, Erkut Terliksiz, Rona Binay, Merve Morkoç ve Zeynep Erdem gibi sanatçılar enstalasyonları ve sokak temalı çalışmalarıyla sizleri bekliyor olacak.

Bütün bunlarla yetinmem diyorsanız paint ball, instagram, photo booth aktiviteleriyle de haşır neşir olabilirsiniz.

Velhasıl, 6 Ekim Cumartesi adidas Originals günü olmayı gerçekten hak ediyor. Hasköy Yün İplik Fabrikası'nda 14.30'da başlayacak etkinliğe biz gidiyoruz, buyrunuz geliniz.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa