17 Ekim 2012 Çarşamba

Esas Oğlan: Aaron Paul

Zamanı gelmişti

Fakir Ama Gururlu: 17 yaşında katıldığı uluslararası modellik ve yetenek yarışmasında ikinci olduktan sonra yavaş yavaş oyunculuk dünyasına dahil olmaya başladı. Biz onu, yabancı hayranlarının aksine, reklamlarda oynadığı küçük rollerle değil de Korn'un Thoughtless videosunda itilip kakılan sarışın çocuk olarak tanıdık.


Biz Sevişiyoruz: Veronica Mars, The X-Files ve 3rd Rock From the Sun gibi birçok dizide konuk oyunculuk yapan Paul, 2008'de Breaking Bad'in başlamasıyla kariyerinde, muhtemelen kendisinin de tahmin etmediği, yepyeni bir döneme girdi. Birinci sezonda ölmesi planlanan Jesse Pinkman'ı 5 sezondur canlandıran Paul, başarılı oyunculuğu sayesinde 2010 ve 2012 yılında En İyi Yardımcı Oyuncu dalında Emmy ödülünü kazanarak hak ettiği takdiri de görmüş oldu.

Bitmesin Bu Rüya: İyi bir aktör olmasının yanı sıra eğlenceli hali ve tavrıyla da kalbimizi çalan Aaron Paul'un keşfedildiğini söylemek artık yanlış olmaz; zira kendisi Esquire'ın "Gelecek Vadeden Aktörler" listesine girmeyi hak ettiğini çoktan kanıtlamıştı. Paul'u en yakın zamanda, Sundance Film Festival'ın bu seneki favorilerinden Smashed'de izleyeceğiz. Evli ve alkolik bir çiftin bağımlılıklarından kurtulma hikayesini anlatan filmin trailer'ı bile heyecanlanmamız için yeterli.

Share This
Subscribe Here

3 yorum:

Büşra Mutlu on 17/10/12 10:42 ÖS dedi ki...

bunu buracığa bırakıp uzaklaşıyorum o vakit

http://www.buzzfeed.com/lyapalater/aaron-paul-is-very-confused-by-burberry

Buse Ozdelice on 17/10/12 11:02 ÖS dedi ki...

offf çok iyi :D

ama nasıl yaşlı görünüyor, kabullenemiyorum adeta.

Didem Dinçsoy on 17/10/12 11:49 ÖS dedi ki...

Ahaha çok güzelmiş :)

Yaşlı değil ya, büyümüş. Sıska çocuk tavrını atmış üstünden.

Naaaays.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa