29 Nisan 2011 Cuma

Kraliyet Düğünü

Biliyoruz, sıkıldınız



Her kadının düşlerini süsleyen bir beyaz atlı prensin olduğu dünyada, gerçek bir prensin düğünün göreceği ilgiyi tahmin edebilmek uzmanlık gerektirmiyor. Prens William Kate Middleton evliliği haftalardır sosyal medyanın bir numaralı konusu. Bunun yanında çiftin ilk çocuklarının ne zaman doğacağından tutun, balayında nereye gideceklerine kadar İngiliz halkı düğünle ilgili her konuda bahis oynuyor.

Kraliyet düğününe dair sosyal medyadaki veriler şöyle:


Görüldüğü üzere düğünden sonra en çok ilgi gören gelin adayı Kate Middleton. Kraliyet kanı taşımayan gelin adayı, düğünden sonra prenses ünvanını alacak. Yani günün asıl mevzusu kadınların yollarını gözlediği beyaz atlı prenslerden ziyade, erkeklerin elde etmeye çalıştıkları prensesler ya da ellerinden kaçırdıkları.



Yukarıdaki video, şu an düğünle ilgili internette dolaşan yüzlerce videodan biri. Bilmeyenler için Barbershopera'yı tanıtalım. Akapella olarak komedi müzikaller yaratan bir çok eğlenceli bir gösteri topluluğu Barbersopera.Yaptıkları diğer işleri burdan takip edebilirsiniz.

Düğün bir takım karşılaştırmalara da konu oldu. Özellikle harcanan para olarak:
























Meraklıları için düğün şu an televizyonlardan ve internetten canlı olarak yayınlanıyor. Meraklısı olmayanlar içinse ne yazık ki Kraliyet Düğünü haberlerinden kaçmanın imkanı yok.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa