19 Nisan 2011 Salı

Yasaklara Bir Boyut Daha Eklenir mi?

3. boyut festival işinde ama yasalara uygun mu?


Son senelerde yaşanan konser dizilerini saymazsak; birkaç sene önce rüyalarımızda görebileceğimiz line-uplara sahip iki festival, The Isle of Wight ve Bestival, Sky ile yaptıkları anlaşma sonucu 3 boyutlu olarak Sky Art ve Sky 3D kanallarında gösterimde olacak.

Sky Art ve Sky 3D kanallarını yöneticisi olan John Cassy; haziran ve eylül aylarında gerçekleştirecekleri 3 boyutlu canlı yayınları, festivallerde bulunmayacak şanssız TV izleyicilerini gerçek festival deneyimine çok yaklaştırmak için önemli bir fırsat olarak görüyor. Festival deneyimine gerçekten uzak olanlar için sevindirici bir haber. Bunun yanında, bu habere sevinenler grubuna bu sene biz de dahil olacağız gibi gözüküyor. Konser ve festivallerde 24 yaş krizi yaşadığımız bu günlerde; severek takip ettiğimiz One Love Festival'a giremeyecek olmamız bizi üzüyor. Bu yasaklı konser ve festivallerinde artacağından endişe duyuyoruz. Sık sık bu uyarıyla karşı karşıya gelmekten korkuyoruz.
Festival insanlarına üzücü bir öngörü olarak da yakın bir gelecekte çimler yerine belki de ekranların başında buluşacağız, bazı olağanüstü performansları izlemek için. Umalım bu zevkimiz de yasaklanmasın!
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa