2 Nisan 2011 Cumartesi

Katy Perry - "Lady Gaga Gibi Farklı"

 Enteresan olmanın iş değil, oluş belirtmesi gerekliliği

 


Katy Perry ve Lady Gaga'nın aynı dönemlerde, farklı şekillerde somutlaştırsalar da benzer iddialarla hayatımıza girdikleri malum. Ne var ki I Kissed A Girl'le söylenmeyeni söyleyen kız olarak bir anda patlayan Katy Perry'nin ilginçlik iddiasında, hayranları - hatta neredeyse müritleri- için "God-like figure" olmaya oynayan Lady Gaga'ya yaklaşamadığını söylemek de kimseye haksızlık olmayacak. 


Herkesin Lady Gaga konumuna gelmesi mümkün değil tabii ki ve açıkçası o konumun başarı anlamında belirlenmiş bir sınır olduğuna da inanmıyorum. Dolayısıyla Katy Perry'i kendisiyle kıyaslamamak adına uzun süreler gerçekten fazla fazla çaba sarf ettim. Yine de California Gurls klibinde göğüslerinden krema fışkırtan mavi saçlı Katy Perry manzarasına maruz kalıp, bu iğreti enteresanlık durumunu sorgulamadan durabilen çok az insana dahil olamadım.

Hemen aşağıda Katy Perry'nin taze yayınlanmış klibi E.T var. Lady Gaga'nın Born This Way'inin üzerine yapılmış bu hareket sonrasında daha fazla bahane üretmeye, iyi niyetli savunmalara gerek yok gibi.

Lady Gaga'yı hit şarkı makinesi seksi kızdan Mother Monster'a dönüştürenin enteresan kostümleri ya da klipleri değil, onlar aracılığıyla anlatmaya çalıştığı hikayeler olduğunun fark edilmesi umuduyla:

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa