11 Nisan 2011 Pazartesi

Partiden Sonrası?

Cevabı 24 yıl sonra geldi

Beastie Boys'un Fight For Your Right klibine ne kadar aşinasınız bilemiyoruz. Aslen gayet basit, çılgın gençlerimizin bir takım sıkıcı iyi aile çocuklarının partilerini basıp, nasıl partileneceğini gösterdikleri bir klip. Yayınlanışının üzerinden 24 yıl geçmiş bir videodan neden bahsettiğimize gelirsek, tam olarak Fight For Your Right Revisited yüzünden.



Fight For Your Rights Revisited Beastie Boys'un söz konusu partiden sonra ne yaptıkları sorusu üzerinden hareket eden bir kısa film. Filmin trailerı bundan kısa bir süre önce internete düştü ve düştüğü gibi dikkatleri üzerine çekti çünkü kadrosu gerçekten enteresan. Jack Black, Will Ferrell, Seth Rogen, Elijah Wood şeklinde başlayan liste gerçekten sonsuza uzanıyor. Gelecekten gelen Beastie Boys'la 1987 yılındakiler arasındaki çekişmeyi gösteren sahnelere bakılırsa da oldukça eğlenceli bir film söz konusu olan.

Filmin henüz belirlenmiş bir yayınlanma tarihi yok, şimdilik trailerla idare etmek gerekecek. Beastie Boys'un yeni albümü Hot Sauce Committee Part Two'nun 3 Mayıs'ta yayınlanacağını da hatırlatmaktan zarar gelmez.

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa