30 Nisan 2010 Cuma

Nokia X6 Müzikle Geliyor!

Nokia yeni ürünü X6 ile Ovi Player Comes With Music platformunu Türkiye'ye getiriyor.  



Nokia, bir yıldır yurt dışında sunduğu Ovi Music Comes With Music servisini mayıs ayı ortalarında Türkiye'de de aktif hale getiriyor. Nokia bu servisi yeni ürünü Nokia X6 ile başlatacak. Bu "cihaz", bolca özelliğe sahip. Ayrıntısına buradan ulaşabilirsiniz ama ben birkaç özelliğini sıralayayım: 16 GB dahili hafıza, 3,5" kapasitif dokunmatik ekran, 5 megapiksel kamera... Bu şekliyle de çok yönlü telefon olma özelliğine sahip olsa da aslında Nokia bu ürünü Nokia Müzik Telefonu olarak tanımlıyor. Telefonun en önemli özelliği de bu zaten: Ovi Music ile uyumlu. Yani, Ovi Music servisinden gönlünüzün istediği müziği hızlıca ve kolayca indirebilirsiniz. Üstelik bu servis ücretsiz! Ayrıca bu servis, kullanıcılarına 4 milyonun üzerinde müzik parçası sağlıyor. 


Ürünün ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatının ne kadar olacağı 3 Mayıs Lansman Partisi'nde belli olacak. Biz de sizlerle buradan paylaşıyor olacağız.
Share This
Subscribe Here

2 yorum:

Büşra Mutlu on 1/5/10 12:36 ÖÖ dedi ki...

iphone ve itunes dediğimiz.. gerçekten baya orjinal bi fikirmiş, tebrik ediyorum nokia'yı.

troublegumm on 1/5/10 1:13 ÖÖ dedi ki...

nokia'yı sırf bu yüzden sevmeye başladım. önce 5800 music xpress ile şimdi de bu telefonla nokia, iphone'un sunduğu kaliteyi ve fazlasını çok daha uygun fiyata sunuyor.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa