6 Nisan 2010 Salı

Ham: Showband


Showband'le rüyalarınız gerçekleşiyor..




BÜMK'ün bünyesinde barındırdığı çok sesliliği ve renkliliği sahne sanatlarıyla, görsellikle, müzikal uyumla ve BÜDANS sayesinde dansla sentezlemesi sonucunda hayat bulan Showband 2007 yılından beri sergilenmekte, BÜMK ve BÜDANS'ın alamet-i farikaları arasına eklenmeyi hedeflemektedir. Showband temelde kurgunun belli bir konu akışı etrafında şekillendiği bir 'konser şov'dur.

Showband koral müziğe dayanır, çeşitlilik arz eden vokallerden beslenir ve eğlenceli sahne performansıyla kaliteli bir görsellik hedefler. Hali hazırda İstanbul'da bir benzerinin olmadığından hareketle, Showband'in büyük bir açığı kapatmaya aday olduğu söylenebilir. Gündemi yakalayan ve güncel olaylar hakkında söyleyecekleri bulunan, yoğun ve koordine bir emeğin, seyir keyfi yüksek bir müzikal şova eşlik ettiği Showband BÜMK ve BÜDANS'ın ortaklığıyla gerçekleşen, benzerine az rastlanılan özgün projelerden bir tanesidir.
Share This
Subscribe Here

3 yorum:

Büşra Mutlu on 7/4/10 12:24 ÖÖ dedi ki...

resmen harika olması! şaşırdım kaldım. tamam güzel olucaktı ama bu kadar da beklemiyodum yahu.

İpek Burcu Şaşmaz on 7/4/10 1:46 ÖÖ dedi ki...

Bugün Showband ekibi sayesinde muhteşem bir müzikal şov izledik. Bütün ekibi bir kez de buradan tebrik etmek istiyorum öncelikle.

bu müzikal/görsel şöleni kaçırmamak sizin elinizde (önerim, kesinlikle kaçırmamanız!) yapmanız gereken tek şey 8'inde ya da 21'inde ya da her iki günde de Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü Garanti Kültür Merkezi'nde bulunmak.

berhan on 10/4/10 6:00 ÖS dedi ki...

21'i için hala heyecanlı olmam... çok şaşırttılar beni gerçekten

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa