10 Şubat 2011 Perşembe

+18: Ricky Martin


"La bi vidan bile yok la"  




Bize geçelim mi?: Yıl sonu müsamerelerinde kumral çocukların bir anda hocaların ilgi odağına girmesi Ricky Martin'in 1999 yılına bomba gibi giren Maria'sı sayesinde oldu. İspanyolca, duyulduğu kadarıyla ezberlenebilen şarkıların dili olduğunu da Ricky Martin'in Vuelve albümü ile ispatlamıştı. Yakışıklı erkek ölçütü Leonardo Di Caprio'dan Ricky Martin'e geçmişti. İşler hızlı gelişiyordu.

Evet!: Yakışıklı erkeklerin evli ya da eşcinsel olduğundan veryansın eden kadınların çağı başladığında Robbie Williams esas oğlandı. Sahneye çıkmak için iteklediği isim de ortadaydı: Ricky Martin. "Bir kadınla birlikte olamayacak kadar güzel" tanımlamasını poligami ya da homoseksüellik açısından yorumlayabilmek kişinin alışkanlıkları ile alakalıdır ancak Ricky Martin için ikinci şık ortada duruyordu. Ricky Martin genç kızların gözdesi olmaktan yavaş yavaş çıkarken Boy Band çağı da benzer bir şekilde son nefesini veriyordu.


Pişman mısın?: Kötü geçen bir gecenin ardından rahatlıkla söylenebilecek bir "hayır"değil Ricky Martin'inki. Bir dönemi kasıp kavurmuş ve kült olmuş bu ismin eşcinsel olduğunu 2010 yılında açıklaması malumun ilamıydı.

Bir pazarlama hamlesi ya da değil. Genç kızların gözdesi iken bunu söylemediği için Ricky Martin'i yargılamak heteroseksüellerin vicdanına düşen bir görev değil. Ancak Avaz işi müzik dünyasından ele aldığımızda ortaya çıkan sonuç: Hayır çünkü işe yaramadı. Latin denilince artık Ricky Martin'den önce tekrar futbolcular gelmeye başladı.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa