28 Şubat 2011 Pazartesi

Akademi: Kırmızı Halı

Maalesef bu bir kıyafet kritiği yazısı olamıyor.

Oscar'lara hazırlığı uzunca bir süredir takip ediyorduk ama en güzeli bu heyecanı şimdi paylaşmak.

Şu anda kırmızı halıdan ünlüler geçiyor, en şık halleriyle. gerçi bazıları pek şık olmamış ve bence çok da ilginç bir kıyafetle gelen yok. Ama bunlar hakkında yorum yapacak değilim, kendi göz zevkimden başka moda dünyasından bahsedebilecek herhangi bir bilgim yok. Sadece şu çok çok güzel görünüyordu: Valentino kıyafeti içindeki Anne Hathaway ve Valentino'nun kendisiyle verdikleri röportaj. Neyse ki, sunuculuk yaparken daha fazla görebileceğiz kendisini, hem de ana sunucu olduğu için başka bir sürü kıyafetle, hem de yanında James Franco ile. Daha iyi sunucu seçimi düşünemiyorum.

Aslında epey ilginç bir şey vardı göze çarpan, ps22 Korosu. Törende de bir performansları olacakmış, heyecan verici. Koro hakkında daha fazla bilgi için http://ps22chorus.blogspot.com/. Bir de aşağıdaki performansı izlemenizi tavsiye ediyorum: 


83. Oscarlara giden yoldaki manzaraları izlerken bu seneki Oscar adaylıklarından bahsedeyim en iyisi. Kırmızı Halı'dan geçen ünlüleri takip ederken, ne kadar çekişmeli olduğuna gözümüzle tanık olmaktayız. Dolayısıyla ileride bu yılı sinema tarihi açısından epey önemli bir yıl olarak anacağımızı düşünüyorum. En iyi film adaylıklarını görünce müthiş heyecan kaplıyor bünyeyi. Çok büyük bir rekabet var ama şu anda rakipler ikiye inmiş gibi görünüyor: The Social Network ve The King's Speech Bunun yanında bence en fena ödül kesinlikle en iyi erkek ödülü. Şimdiden tahmin etmek gerçekten çok zor. Görece ödülün kime gideceğini daha fazla çaktıran en iyi kadın ödülü ise mor kıyafeti içinde hamile ve hep zarif Natalie Portman'a göz kırpsa da yine de epey heyecanlıyız.

Oscar heyecanı şu anda doruk noktasında. Sahnenin nasıl olacağı, şovlar, ödüller, sunucular, sunumlar nasıl olacak... Evet, evet, merakla bekliyoruz. Bu merakı dindirdikten sonra yorumlarımızla devam edeceğiz yazılarımıza ama az sonra tahminlerimizi yayınlayacağız. Kaçırmayın!

Bir de, takip etmişsinizdir, 83. Oscar adaylıklarında hafta boyunca bizi heyecanlandıran adayları yazmaya çalıştık. Kaçırdıysanız, buradan yakalayabilirsiniz. 
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

İpek Burcu Şaşmaz on 28/2/11 3:42 ÖÖ dedi ki...

Ah söylemeyi unuttum, bu senenin teması anneler. Her yerden birilerinin annesi çıkıyor. Ama en iyisi Anne hathaway'in annesinin kız sahnedeyken "steven Spielberg bile burada, dik dur biraz!" demesiydi.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa