23 Şubat 2011 Çarşamba

Akademi: The King's Speech

İlham için aradığınız her şey burada!



Kendinden yeni birisini yaratan bu kez ne bir loser, ne inanılmaz sıkıcı hayatı olan bir banliyö sakini, ne de çirkinliğiyle nam salmış genç bir bayan... O bir kral, 6. George.

Kırmızı halı: Şimdiye dek kazandığı -7'si Bafta- pek çok ödülü ve listesi sonsuza uzanan adaylıklarıyla defalarca adını duyduk. Film eleştirmenlerinin öve öve bitiremedikleri, popülaritesini tartışmalardan ziyade fikir birliğinden kazanan The King's Speech'in aldığı en önemli ve en çok kredi kazandıran tepkilerden biri de şüphesiz Kraliçe 2. Elizabeth'in oldukça yüksek miktardaki beğenisiydi.


The nominees are... : Konuşma bozukluklarıyla başı dertte olan bir adamın halkı bir araya toplayabilecek ilham verici bir konuşma yapması gibi zorlu bir problemi kraliyet gibi evrensel bir statü sembolüyle birlikte sunan The King's Speech'in izleyiciler tarafından sevgiyle karşılanmaması zordu. Etkili insanların kendisi kadar "insan" olduğuna ikna edilmeyi sevenler -hemen herkes- The King's Speech'i kolayca bağrına bastı.




And the Oscar goes to... :  Akademi ödüllerinde de söz sahibi "mühim insanlar"dan oluşan diğer pek çok oluşumun The King's Speech'i favorileri olarak açıkladığı söyleniyor ki bu durumun Oscar'larla alakalı olarak taşıdığı öngörü değeri oldukça büyük. Kısacası küçük sarı adamcık çok büyük bir ihtimalle "En İyi Film" dalında The King's Speech'e gidiyor.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa