27 Şubat 2011 Pazar

Akademi : Trent Reznor & Atticius Ross

Zeitgeist tınıları



Fazla söze ne hacet... Hayat diye bildiğimizi hızlıca etkileyen ve dönüştürmeyi başaran bir ''sosyal ağ''ın öyküsünü yönlendiren tüm parametreleri bestelemekten söz ediyoruz.

Kırmızı Halı : Efsanevi Nine Inch Nails sona ermeden çok önce, Trent Reznor'ın yalnızca parça / albüm kaydetmediğini ve dinlenebilen öyküler yazdığını biliyorduk. Trent Reznor öykülerindeki birden fazla duyuya hitap eden bu hal, bir an önce görsel sanatlarla kesişse, fena olmayacaktı. ''HBO'ya dizi yapacağım!'' sürprizinden kısa bir süre sonra çıkagelen The Social Network haberi, ne yalan söyleyelim, bizi sevince boğmuştu.



The Nominees Are : Golden Globe zaferi çok yerindeydi. Bir süredir film müzikleri Hans Zimmer ve benzerlerinin elektronik destekli - orkestra bazlı duygu stimulatörlerinin hegemonyasında. Oscar zaferi ihtimalini azaltan sebepler mevcut olsa da çemberi kırmak için zamanlama uygun.

And The Oscar Goes To : Sanki içten içe herkes, bu yıl ödülün Trent Reznor & Atticius Ross ikilisine gitmesi gerektiğinin farkında. Aksi olursa da Reznor cephesinde muhtemelen hiçbir şey fark etmeyecek : The Social Network film müziklerini başlangıç olarak kabul etmekte fayda var.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa