19 Şubat 2011 Cumartesi

Dredg İçin Hazırlanın


Yakında çıkacak olan albüm havadisi

Radiohead sarsıntısıyla allak bullak olmuş bünyeler üzerinde Dredg'in, bir süre önce Twitter üzerinden duyurduğu, yeni albümlerinin çıkış tarihi yıkıcı bir etki yapabilir:  29 Nisan 2011. 

"2011'i eklemene ne gerek vardı?" diye soracak olanlarınız olabilir. Şahsen haberi duyduğumda pek bir şaşırdım. Dredg'in bu kadar kısa bir süre içinde albüm yapabileceği fikrine alışkın değilim. Bilindiği üzere Dredg uzun aralıklarla albüm çıkarmayı adet haline getirmiş bir grup. Grup ilk defa 2 yıl gibi, göreceli olarak, kısa bir sürede albüm çıkarıyor. Umarım bunun grubun albümdeki performansı üzerine olumlu bir etkisi olur. Dredg'in Tool'a örnek olmasını diledikten sonra asıl meseleye geçelim. 

Yukarıda görebileceğiniz görsel albüm kapağı olarak tahmin edilmekte şu an için. Grubun Twitter'da linkini paylaştığı bu görsel, albümün ismiyle de örtüşüyor (Mr. kısmı haricinde): Chuckles and Mr. Squeezy.

Dredg'den çok Primus'a aitmiş izlenimi veren görselin ve de albüm isminin sıkı Dredg fanları arasında sorulara ve spekülasyonlara yol açması muhtemel.






Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa