12 Şubat 2011 Cumartesi

+ 18: Rihanna - S&M

Kirliyken daha güzel




Rihanna : Kirlenebilen-çiğleşebilen ve bu sırada ucuzlaşmayan Beyonce.



Bize Geçelim Mi? :  Tanışmamız çok naifti. Hayaller, ümitler ve sevgiliye okunmamış mektuplarla dolu bir melez, temiz-tiz ve nazal destekli bir vokal, Jay Z gibi ağır topların destekleri.

Saygı duyduğumuz abilerin ''şemsiyesindeki'' kızkardeş formatından, ''Bu akşam ne yapıyorsun''a geçiş : ''Good Girl Gone Bad'', '' Love The Way You Lie'', ''Rockstar 101''. Tabii geçelim, yıllardır bugünü bekliyoruz.

Evet!: Slash desteğiyle Rockstar olmayı öğrendikten sonra tek seçenek daha fazla kirlenmekti. Aşırı kilolu basın mensupları, kırmızı - pembe - turuncuyla bezeli Rihanna ve alabildiğine cinsellik. Rihanna S&M'le kirlenmeyi ve cinselliği, bir önceki Rated R döneminden daha oyunvari bir şekilde kotarmayı başarıyor. Bir bakıma öğrenme-uyum sağlama ve naiflik geride kaldı; Rihanna kendi tonalitesiyle sarkastik bile olabiliyor.

Pişman Mısın?: Henüz emin değiliz. Madonna ve Lady Gaga'dan değişimin şart olduğunu, Beyonce'den ton değiştirmeden değişimin sıkıcı olduğunu öğrenmiştik. Çok farkında olarak deneyimlenebileceğini/çabucak alışılabileceğini söylemek zor ama bir süre daha Rihanna, yüksek sesli ve kırmızı.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa