28 Nisan 2010 Çarşamba

Rowntree'den Seçim Sataşması

Blur davulcusu, muhalefet lideri Cameron'ın samimiyetine inanmıyor.  



İngiltere'de yaklaşan parlamento seçimlerinde İşçi Partisi'nden (Labour) Avam Kamarası'na aday olan Blur davulcusu Dave Rowntree, muhalefetteki Muhafazakar Parti (Tory) lideri David Cameron'ın The Smiths hayranlığını eleştirdi.

Cameron, iki yıl önce The Smiths'in The Queen Is Dead albümünün iç kapağında fotoğrafı bulunan Manchester'daki Salford Lads Club önünde fotoğraf çektirmek istemiş, ancak protestocular tarafından engellenmişti.

"Gerçek Smiths hayranlarının belirli giyim tarzları, saç kesimleri ve tişörtleri vardır. Salford Lads Club önünde fotoğraf çektirmezler. [Cameron] bir Smiths turisti." diyerek muhafazakar lidere taş atan Rowntree, 90'larda başbakanlık konutunda Noel Gallagher'ı ağırlayan kendi partisinden eski başbakan Tony Blair'i de müzisyenlere karşı tavrının beyhudeliği sebebiyle eleştirdi.

Seçilmeyi beklemediğini de itiraf eden Rowntree, bir politik kariyeri olmadığını belirterek kendisini kapı kapı gezip insanların sorunlarını öğrenmeye çalışan bir aktivist olarak tanımladı.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa